Janjoš: Možemo slaviti u Mostaru
Mogu li se igrači Sarajeva ponovo radovati?

Sarajevo gostuje Zrinjskom u Kupu BiH

Janjoš: Možemo slaviti u Mostaru

Sarajevo je na svom stadionu uspjelo savladati Zvijezdu, možda teže nego se očekivalo. Ipak najbitnija je pobjeda i samo se ona računa.

Sutra, u okviru Kupa Bosne i Hercegovine, bordo tim gostuje kod Zrinjskog u Mostaru.

"Mislim da smo morali odigrati bolje. Imamo ekipu koja zna igrati fudbala. Ipak, teren je bio loš da nam nije omogućio odigrati onako kako znamo. Moji su igrači još pod velikim šokom, možda je i to razlog slabe igre. Ipak, ovo je naša prva utakmica na Koševu otkako se desio tragičan događaj u Širokom. Mislim da je ipak na kraju važna pobjeda, jer smo uhvatili priključak za vodećim timovima", kazao je Mehmed Janjoš.

Sarajevo sutra čeka veoma težak meč u okviru Kupa Bosne i Hercegovine. Bordo tim gostuje idu aktuelnom prvaku naše zemlje Zrinjskom.

"Igramo protiv Zrinjskog u Kupu, u susretu gdje oni imaju malu prednost sa Koševa. Ja vjerujem da možemo proći. Vraćaju nam se neki povrijeđeni i kažnjeni igrači, tako da ćemo biti još jači. Nemamo šta izgubiti u Mostaru, krenućemo ofanzivno od samoga početka. Moramo zabiti taj pogodak ako mislimo proći dalje".

Naredno kolo opet isti protivnik, na istom terenu?

"Da, tako je htjela sudbna da odigramo dvije zaredom utakmice sa Zrinjskim. Vidjet ćemo sve njihove mane i vrline. Nama su potrebni bodovi sa strane,  učinit ćemo sve da do njih dođemo u Mostaru", rekao je Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.