Janjoš najavljuje juriš od prve minute

Sarajevo dočekuje Rudar

Janjoš najavljuje juriš od prve minute

Nakon stanke zbog reprezentacije BiH, koja je igrala baraž, nastavlja se domaće prvenstvo, a ekipa Sarajeva svoj će meč igrati na Koševu.

Na našem najvećem stadionu u goste Sarajevu dolazi Rudar iz Prijedora. Nakon velike pobjede u derbiju nad gradskim rivalom Željezničarom, bordo momci i danas očekuju sigurnu pobjedu.

"Nama dolazi ekipa koja se zna odlično braniti, što su pokazali mnogo puta do sada tokom sezone. Krenućemo sa napadima od početka kako bi stigli što prije do gola. Nakon velike pobjede nad Željom, samo sa novom tricom možemo ovjeriti ta tri boda sa Grbavice. Nedostajaće nam Jahović, Džakmić i Muminović, koji imaju kartone, a ni Avdić nije još spreman za utakmice. Međutim, nadam se da će Ihtijarević biti spreman za nastup", rekao je trener Sarajeva Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.