Janjoš: Ne znam šta nam se dešava
Mehmed Janjoš

Sarajevo opet neuspješno na gostovanju

Janjoš: Ne znam šta nam se dešava

Nogometaši Sarajeva su sa još jednog gostovanja vratili pognute glave. Ove sezone bordo tim igra veoma loše na strani i nešto se na Koševu mora mijenjati.
"Vjerujte, jako sam razočaran i ne mogu shvatiti onakav pad u igri. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, imali smo šansu na početku, ali Pliska se nije najbolje snašao. Međutim, drugo poluvrijeme nas mora zabrinuti, jer smo naivno primili gol. Ne znam zašto smo onako loše odigrali. To ćemo morati riješiti", razočaran je trener Sarajeva.

Pojedini igrači su se žalili na suđenje, može li to biti razlog poraza?

"Vidite, ja suđenje nikada ne komentarišem, ali mogu reći da je sudija pustio oštriju igru. Domaći su išli oštro na moje igrače, ali to sudija nije sankcionisao. Ipak, to ću prepustiti nadležnim organima da ispitaju jer je to njihov posao. Ako oni zaključe da je slabo odradio svoj posao, vjerujem da će ga pravedno sankcionisati".

Na Koševo vam u subotu dolazi Čelik, kakva su očekivanja?

"Sigurno da nam dolazi jedna neugodna ekipa, koja nije dobro startovala na početku prvenstva. Izgubili su sada na domaćem terenu i sigurno će pokušati da se vade na Koševu. Mi nemamo druge nego da pobjedimo i sve ćemo učiniti da do nje i dođemo. Nadam se da će do subote se oporaviti neki igrači i siguran sam da ćemo slaviti pobjedu sa svojim navijačima", rekao je Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije