Trener FK Sarajevo

Janjoš: Neće biti opuštanja protiv Krupe

FK Sarajevo će u 5. kolu Lige za prvaka na svom terenu dočekati Krupu u potrazi za novim bodovima koji bi bordo tim ostavili u utrci za titulu.

Pred predstojeću utakmicu održana je press konferencija na kojoj se prisutnim obratio Mehmed Janjoš, koji je istakao da bi bio zadovoljan samo pobjedom.

"Pripreme za Krupu teku sasvim normalno. Imali smo u prošloj sedmici dvije vrlo zahtjevne utakmice, na svu sreću sve je prošlo kako treba i sada smo usmjereni na borbu za vrh tabele", rekao je Janjoš, te nastavio:

"Situacija u ekipi je odlična. Rustemović i Balić su povrijeđeni dok je Novaković suspendovan i to su tri fudbalera koja neće biti u rosteru. Međutim, moramo biti spremni da na pravi način odigramo protiv Krupe, koja je po meni hit sezone. U ovaj meč ulazimo maksimalno skoncentrisani, neće biti opuštanja nijednog trenutka jer vidjeli ste kako su namučili Želju i pobijedili Slobodu".

"U posljednje vrijeme smo imali problema na Koševu, gdje se igračima uvuče nervoza. Ali, objektivno, sve ekipe u Ligi za prvaka su kvalitetne i ni protiv koga ne možete upisati sigurne bodove. Ipak, tačno je da na gostujućim utakmicama igramo rasterećenije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sarajevo - Krupa igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi