Janjoš ostaje na klupi, Škoro se vraća

Sarajevo na mini pripremama u Vitezu

Janjoš ostaje na klupi, Škoro se vraća

Adnan Beganović

Na inicijativu šefa stručnog štaba FK Sarajevo, Mehmeda Janjoša, održan je sastanak Upravnog odbora kluba, gdje se razgovaralo o dosadašnjim rezultatima i statusu samog Janjoša u klubu.

„Inicirao sam sastanak da vidim šta i kako dalje. Svoj mandat stavio sam na raspolaganje Upravnom odboru kluba i oni su odlučili da nastavimo saradnju. Čelni ljudi kluba smatraju da rezultati i nisu toliko loši, izuzmemo li Premijer ligu i iskazali su zadovoljstvo mojim radom, tako da zajedno nastavljamo dalje“, rekao je Janjoš za SportSport.ba te dodao:

„Ekipa je otputovala na mini pripreme u Vitez, gdje će ostati sedam dana. Posebno me raduje što je u Vitez otputovao i Alen Škoro, koji će biti naše najveće pojačanje u nastavku sezone. Ja sam ostao u Sarajevu jer moram prisustvovati 4. semestru za profi licencu koji će biti održan u Vogošći, a s ekipom će raditi moji saradnici. Na sastanku smo dogovorili da u januaru dovedemo dva ili tri kvalitetna pojačanja, kako bismo se priključili borbi za izlazak na evropsku scenu“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.