Janjoš: Ovo je samo poluvrijeme

Ibraković: Mislm da ćemo proći u finale

Janjoš: Ovo je samo poluvrijeme

E. Škorić

U prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine Čelik je, pogotkom Elmira Kuduzovića, slavio minimalno protiv Olimpica.

Zeničani su pred svojim navijačima bili nešto bolji, a sve to krunisao je pogodak Kuduzovića iz 39. minute. No, i pored minimalnog poraza, trener Olimpica Mehmed Janjoš smatra da ništa nije izgubljeno.

"Poslije niza turbulencija očekivao sam nešto slabiju utakmicu, međutim ima nas koji želimo da igramo i da se nadmećemo. Čestitam ekipama, Čelik je bio bolji i zasluženo je pobijedio. No, ovo je samo prvo poluvrijeme, drugo ćemo odigrati na Koševu i tad će se znati finalist", kazao je trener Janjoš, dok je trener Čelika Abdulah Ibraković istakao:

"Dosta dobra i dinamična utakmica. Zasluženo smo pobijedili. Ovaj rezultat je sigurno puno bolji od, naprimjer, 2:1. Imamo tu psihološku prednost uoči uzvrata i mišljenja sam da ćemo se plasirati u finale".

Podsjetimo da će pobjednik iz ovog dvomeča u finalu odmjeriti snage sa boljim iz duela Široki Brijeg - Željezničar. U prvoj utakmici, odigranoj na Grbavici, nije bilo pobjednika (0:0).

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti