Janjoš: Pobjeda za titulu

Sarajevo slavilo u Banja Luci

Janjoš: Pobjeda za titulu

Posljednje kolo jesenjeg dijela Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine donijelo je veliku pobjedu Sarajeva u Banja Luci.

Valjda su samo najveći optimisti vjerovali da bordo sastav može do pobjede protiv Borca u gostima, ali su izabranici trenera Mehmeda Janjoša na Koševo donijeli sva tri boda sa Gradskog stadiona u Banja Luci.

"Odigrali smo jednu odličnu utakmicu, u kojoj smo zasluženo pobjedili. Igrali smo protiv snažnog protivnika, koji nas je tjerao da damo sve od sebe. Mi smo odigrali tačno onako kako smo se dogovorili u svlačionici. Svi su igrači ispunili ono što sam očekivao od njih i sa sjajnim pogotkom Džakmića slavili smo veliku pobjedu", kaže trener Sarajeva.

"Znali smo da nam se pobjedom otvaraju vrata prema tituli. Ovaj zadatak smo uspješno prošli. Sada ćemo sjesti za sto na kraju polusezone i vidjeti kako dalje. Očekujemo tešku drugu polusezonu, ali uz neka pojačanja mislim da možemo do titule", rekao je Mehemd Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.