Janjoš: Pobjedom ostajemo u borbi za sami vrh

Trener Sarajeva pred Radnik

Janjoš: Pobjedom ostajemo u borbi za sami vrh

Ekipa Sarajeva ovog vikenda gostovati će u Bijeljini. 

Utakmica 6. kola doigravanja za prvaka BiH protiv Radnika igrat će se u subotu, 29. aprila sa početkom u 17 sati, a pred ovaj meč trener Mehmed Janjoš je izjavio da njegov tim u Bijeljinu putuje sa željom da osvoji tri boda. 

“Pripreme za samu utakmicu teku normalno. U Bijeljinu idemo kako bi osvojili tri boda i da na taj način ostanemo u borbi za sami vrh tabele. Radnik je jedna odlična ekipa, koja želi četvrto mjesto, kako bi sebi sačuvali priliku za izlazak na međunarodnu scenu. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja će tražiti bodove protiv Sarajeva, ali ponavljam, mi ćemo pokušati da osvojimo tri boda”, rekao je Janjoš, osvrnuvši se na stanje u ekipi:

“Što se tiče igračkog kadra, put Bijeljine neće ići povrijeđeni Balić i Rustemović, te Sarić koji ima tri žuta kartona. Svi ostali igrači konkurišu za sastav. Respektujemo ekipu Radnika, koja dobro igra, ali mi idemo da odigramo jednu dobru utakmicu, koja nam može dati puno toga.”

Poslije nekoliko sedmica, utakmica protiv Radnika bit će prva, koju Sarajevo dočekuje bez službene utakmice u toku sedmice.

“Imamo sedam dana za pripremu utakmice. Vjerujem da će ekipa biti svježa, pokušavamo da osvoježimo ekipu i da uđemo što bolje u samu utakmicu. Nadamo se da će to biti puno bolje”, zaključio je Janjoš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo i to da je utakmica između Radnika i Sarajeva u subotu u direktnom TV prijenosu na MOJA TV.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti