Janjoš: Pokradeni smo!

Trener Sarajeva za SportSport.ba

Janjoš: Pokradeni smo!

Adnan Beganović

Odmah nakon završenog susreta, trener Sarajeva Mehmed Janjoš dao je izjavu za SportSport.ba, izrazivši nezadovoljstvu suđenjem u Švedskoj.

Trener Sarajeva smatra kako je sudijska trojka iz Walesa oštetila njegovu ekipu, a glavni sudija je dosudio sumnjiv jedanaesterac za Helsingborg, dok je crveni karton Janjoša bio potpuno neopravdan.

„Pokradeni smo!“, ogorčeno govori Mehmed Janjoš i nastavlja:

„Sudija je svirao jedanaesterac za domaće, iako je on bio veoma diskutabilan. A ako je penal bio diskutabilan, šta onda reći za crveni karton koji smo dobili? Sudija iz Walesa potpuno nam je neopravdano pokazao crveni karton i ostavio nas sa deset igrača u polju. Međutim, bez obzira na sve to, prezadovoljan sam onim što su večeras na stadionu Olympia pokazali moji fudbaleri. Odigrali smo veoma dobru utakmicu i ispoštovali gotovo sve što smo prije meča dogovorili u svlačionici. Uoči revanša na Koševu imamo veoma povoljan rezultat i mislim da uz podršku naših vjernih navijača možemo izboriti plasman u naredni krug takmičenja“, rekao je za SportSport.ba šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.