Janjoš “prozvao” fudbalere
Bordo tim počeo pripreme za nastavak PL BiH

Završen odmor i u FK Sarajevo

Janjoš “prozvao” fudbalere

Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba FK Sarajevo, na prvom treningu u 2009. godini “prozvao je” sljedeće igrače:

Muhameda Alaima, Dinu Hamzića, Ibru Hodžića, Zorana Beloševića, Gregora Mohara, Edina Dudu, Sedina Torlaka, Vladimira Nikitovića, Ajdina Maksumića, Emira Janjoša, Muhameda Džakmića, Mirzu Rizvanovića, Faruka Ihtijarevića, Almira Plisku, Milana Muminovića, Nedima Hiroša, Adisa Kapetanovića, Damira Hadžića, Denisa Čomora, Kenana Handžića i Amara Kadića.

Današnjim okupljanjem tako su počele pripreme ligaša sa “Koševa” za proljetni dio Premijer lige BiH u kojem će tražiti priliku za izlazak u Evropu.
Sarajevo je u odnosu na jesenji dio PL BiH slabije za šestoricu prvotimaca, a na današnjoj prozivci nije bilo ni Patrika Dočija koji se javio sportskom direktoru Senadu Merdanoviću te mu je ovaj izašao u susret.
“Tačno je da smo oslabljeni jer smo ostali bez beoma kvalitetnih igrača. Pokušaćemo angažovati prava pojačanja, a ne prosječne fudbalere koji bi popunili broj. Do ljekarskih pregleda ekipa će lagano trenirati na “Koševu”, a prva faza počeće od 23. do 31. januara u Međugorju jer je nemoguće u ovakvim uslovima normalno trenirati”, zaključio je Mehmed Janjoš, strateg Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.