Trener Sarajeva nakon meča

Janjoš sasvim otvoreno: Imali smo mnogo sreće!

Midhat Šljivak

Sarajevo je danas na Koševu pobijedilo ekipu Viteza s 1:0 na otvaranju drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Bordo tim je pružio solidnu igru, ali je Vitez taj koji je promašio veliki broj kvalitetnih šansi.

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš priznao je nakon meča kako je njegov tim imao dosta sreće.

"Vidjeli ste danas kakva je Vitez ekipa. Imali smo sreće, promašili su nevjerovatne prilike. Najvažnije je da smo osvojili tri boda, da smo ostli na vrhu tabele, ali igrom apsolutno nisam zadovoljan", rekao je Janjoš, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hebibović je već u 18. minuti tražio izmjenu, povrijedio je aduktor, ali u nastavku jednostavno nije mogao više. Nadam se da nije nešto ozbiljno. Teren je bio jako mekan i težak, crpio je ogromnu snagu igračima", istakao je trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi