Janjoš: Široki Brijeg je zasluženo slavio

Trener Sarajeva nakon meča

Janjoš: Široki Brijeg je zasluženo slavio

Fudbaleri Sarajeva poraženi su danas na domaćem terenu od Širokog Brijega sa 1:0 u prvom meču finala Kupa BiH.

Trener Bordo Tima Mehmed Janjoš poručio je nakon meča da je Široki za nijansu bio bolji, ali da još uvijek ništa nije gotovo.

"Mislim da je Široki danas bio za nijansu bolji, nama nije išlo. Široki je ekipa koja se sjajno postavila. Dali su nam gol u veoma nezgodnom trenutku, pred kraj poluvremena. Mi smo u nastavku pokušali da se vratimo, napravili smo i tri izmjene, ali nismo uspjeli.  Široki je pobijedio zasluženo, ali nije sve gotovo. Očekivali smo da će Široki ovako igrati, skautirali smo ih, ali oni su danas ipak bili raspoloženiji tim", rekao je Janjoš.

Podsjetimo da se revanš meč igra za sedam dana na Pecari.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi