Janjoš: Škoro je fenomen

Premijer liga, 8. kolo

Janjoš: Škoro je fenomen

Adnan Beganović

„Sjajna fudbalska predstava u kojoj smo se mi na kraju sasvim zasluženo radovali. Utakmica za sladokusce s puno prilika i lijepih akcija, a igra mog tima čini mi se odavno nije bila bolja“, rekao je Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

„Prezadovoljan sam prikazanim, pogotovo u veznom i napadačkom redu. Momci su se trudili i rezultat nije mogao izostati. Želim istači da smo igrali protiv jako dobrog protivnika, iako položaj na tabeli to ne sugerira, ali Čelik je doista pružio sjajnu partiju".

Alen Škoro polako hvata onaj pravi ritam. Tri gola zabiti bilo kome nije lako, ali napadač Sarajeva sinoć je bio u elementu, pa možda da je ostao na terenu svih 90 minuta na njegovom kontu stajao bi još koji pogodak.

„Škoro je fenomenalan, najbolji igrač Premijer lige bez ikakve sumnje. Polako se vraća u formu, još uvijek nije fizički spreman za cijelu utakmicu, ali očekujem „pravog“ Škoru za dvije do tri sedmice. Sarajevo sa Škorom i Sarajevo bez Škore, jednostavno nije ista momčad“, istakao je popularni Čala.

Sarajevo već u srijedu u kupu dočekuje na Koševu aktuelnog prvaka, mostarski Zrinjski, pa onda u prvenstvu slijedi duel na Pecari sa Širokim.

„Paklenih 15 dana je pred nama. Dvije utakmice sa Zrinjskim, zatim duel sa Širokim i zaostali meč sa Olimpikom. Biće teško, ali uvjeren sam da ćemo se nakon ovih susreta radovati. Mislim da će sljedeći mjesec dana biti najvažniji za Sarajevo u ovoj sezoni“, zaključio je Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti