Janjoš: Sretan sam i ponosan

Olimpic bilježi dobre rezultate

Janjoš: Sretan sam i ponosan

Ekipa sarajevskog Olimpica je u posljednjem susretu 27. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine savladala Rudar Prijedor rezultatom 2:0 što je obradovalo trenera najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Olimpic je tri kola prike kraja sezone na veoma dobrom šestom mjestu na tabeli, a ova je ekipa dogurala i do polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, što su rezultati koji treneru Mehmedu Janjošu ulijevaju optimizam.

"Protiv Rudara smo izveli jedan kombinovan i podmlađen sastav i sretan sam i ponosan što su ta djeca došla do pobjede. Rudar se ponovo pokazao kao jedna odlična ekipa, koja igra veoma kvalitetno i nije bilo lako doći do trijumfa", kaže Janjoš za SportSport.ba.

"Mi smo u ovoj polusezoni ostvarili dobre rezultate, ali što je još bitnije afirmisali smo nekoliko mladih igrača. Muhamed Subašić je postao standardan u A reprezentaciji i to nije mala stvar. Osim afirmacije mladih igrača, paralelno smo radili i na rezultatu i ostvarili zapažen uspjeh", dodao je Janjoš.

U narednom 28. kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Olimpic će gostovati na stadionu Tušanj u Tuzli, kod ekipe Slobode,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti