Janjoš: Tračevi me ne zanimaju

Premijer liga

Janjoš: Tračevi me ne zanimaju

Adnan Beganović

Samo dva dana prije utakmice između Sarajeva i Čelika, u medijima se pojavila informacija da pojedini članovi Upravnog odbora Sarajeva žele Mehmeda Janjoša maknuti s klupe. Kontaktirali smo popularnog Ćalu, koji je za SportSport.ba rekao:

„Stvarno ste me zatekli, ja nemam pojma o tome, a u krajnjem slučaju nije moje da komentarišem tračeve. Radim svoj posao onako kako najbolje znam i sve te priče me ni najmanje ne dotiču. Za mene su svetinja navijači i ukoliko oni budu tražili moj odlazak, ja ću istog momenta napustiti trenersku klupu“.

Derbi susret na Koševu od ogromnog je značaja za obje momčadi, Sarajevu trebaju bodovi nakon poraza u Trebinju, dok Čelik dolazi u naš glavni grad po posljednju slamku spasa.

„Mi nemamo pravo na kiks. Bodovi su nam potrebni i učinit ćemo sve da upišemo novu pobjedu. Čelik je u nezavidnoj situaciji, ali bodove spasa morat će potražiti na nekom drugom terenu. Sutra će nam nedostajati Hadžić i Avdić, ali opet sam siguran da ćemo trijumfovati“, istakao je Janjoš.

Šef struke Sarajeva nije htio komentarisati date razloge zbog kojih se susret s Koševa neće emitirati na BHT1.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije