Janjoš zadovoljan odigranom utakmicom

Janjoš zadovoljan odigranom utakmicom

Ekspedicija Sarajeva danas je sletila na sarajevski aerodrom, gdje su dočekani sa burnim apaluzom. Velike ovacije dobio je trener Sarajeva Mehmed Janjoš koji je sjajno postavio igru i nadmudrio svog protivnika.

Po dolasku u Sarajevo Janjoš je za naš portal rezimirao utakmicu:

"Mi smo odigrali jednu dobru utakmicu. Tek u ovoj drugoj  utakmici smo osjetili koliko je zaista jaka protivnička ekipa. Imali su zaista veliku podršku i sa tribina stalno pokušavali da nas isprovociraju. Nakon male krize na početku utakmice, uspjeli smo da primirimo njihove napade i na kraju smo zadovoljni napustili travnjak".

Rano ste primili gol, ali niste podlegli pritisku?

"Da, malo nas je poremetio taj prvi gol i uvukla se nervoza među naše igrače. Na poluvremenu sam im savjetovao da se moraju sabrati i uspostaviti ravnotežu. Kako se približavao kraj uakmice sve smo bolje stajali na terenu, a na kraju smo nagrađeni pogotkom."

Sada vas očekuje teška utakmica sa Helsinborgom?


"Mi još nismo upoznati sa njihovim kvalitetima. Tek trebamo da dobijemo kasetu sa njihovim mečevima pa onda ću da ih analiziram. Jedini igrač kojeg poznajem je Larson. Mi se sigurno nećemo se predati i napravićemo sve da bi prošli i ovu prepreku, kako bi još jednom obradovali svoje navijače".

Da li ste upoznati sa informacijom da Edin Dudo napušta ekipu?

"Ne, tek sada čujem tu informaciju, ali i ako se to obistini ja ni jednom igraču neću smetati da obezbjedi svoju egzinstenciju".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.