Janjoš zadovoljan pripremama

Sarajevo uoči nastavka sezone u Premijer ligi

Janjoš zadovoljan pripremama

Ekipa Sarajeva protiv Čelika će nastaviti takmičenje u Premijer fudbalkoj ligi Bosne i Hercegovine, a u taboru bordo tima su ohrabreni igrom svojih pulena u pripremnom periodu.

Sarajevo se nalazilo na pripremama u Puli, ali je zbog vremenskih (ne)uslova propala finalna provjera. Bordo tim trebao je odigrati još jedan pripremni susret sa Veležom, ali je on otkazan.

-    Pripreme su pripreme, koliko smo kvalitetni pokazaćemo u ligaškim utakmicima. Tokom priprema muku smo mučili sa vremenskim neprilikama. Igrali smo na različitim podlogama, a to nije baš najbolja stvar. Što se tiče samih igrača, zadovoljan sam onim što sam imao prilike vidjeti na pripremnim susretima, a u proljetnom dijelu sezone nešto više prilike će dobiti igrači koji su jesenas više vremena provodili na klupi“, kazao je trener Sarajeva Mehmed Janjoš.

Sarajevo u prvom susretu proljetnog dijal sezone u Premijer ligi protiv Čelika neće moći računati na povrijeđenog Džakmića, dok su iz sastava otpali zbog žutih kartona Rizvanović i Jahovića, a upitan je nastup Nikitovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.