Janjoš želi naplatiti dugovanja od FK Sarajevo

Janjoš želi naplatiti dugovanja od FK Sarajevo

Nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor Sarajeva, Mehmed Janjoš, odlučio je tužiti, kako kaže, pojedinca iz FK Sarajevo.

Naime, Sarajevo Janjošu duguje određenu svotu novca na ime neisplaćenih plata, te je ovaj fudbalski stručnjak odlučio poduzeti pravne akcije protiv pojedinaca sa Koševa, prenosi Dnevni Avaz.

 

"Istina je da više ne želim čekati. Nikad nisam ni pomislio tužiti klub. Međutim, pojedinci nisu klub", kazao je Janjoš u razgovoru za Avaz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Oni su prolaznici. Uostalom, nekim prolaznicima odmah se plaćalo, a nama koji smo  nešto i dali klubu, mažu se oči. Bio sam strpljiv, dugo čekao, bio spreman na sve moguće varijante koje klubu odgovaraju, a dobijao sam samo obećanja. Ja ništa ne tražim na što nemam pravo, želim samo svoje", dodao je Janjoš.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.