Janjoš: Želimo ostati neporaženi

Trener Olimpica uoči utakmice na Piroti

Janjoš: Želimo ostati neporaženi

Sutra se igraju utakmice posljednjeg kola prve polusezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na Piroti će se sastati Travnik i Olimpic. Trener sarajevskog tima, Mehmed Janjoš ističe kako su ambicije vratiti se iz Travnika neporažen.

Travnik na svojoj Piroti pruža zaista sjajne partije, a poraženi su samo od strane Borca prije dva kola rezultatom 1:2. U dosadašnjih šest utakmica na svom stadionu postigli su nevjerovatnih 19 pogodaka, međutim šef stručnog štaba Olimpica, Mehmed Janjoš je optimista i nada se dobrom rezultatu u Travniku.

"Bilo bi prelijepo završiti polusezonu sa dobrim rezultatom, a sigurno iste ambicije ima i Travnik koji je neumoljiv na Piroti. Mi smo u jednom usponu forme i učinit ćemo sve da ostanemo neporaženi", rekao je Mehmed Janoš za SportSport.ba.

Bivši trener Sarajeva i Jedinstva ovom prilikom nije želio govoriti o potencijalnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

"Ne bih želio govoriti o pojačanjima. Kada završi polusezona sjest ćemo i sve fino analizirati i vidjeti na kojim pozicijama nam fale pojačanja", kaže 53-godišnji stručnjak Vukova.

Mehmed Janjoš neće imati puno problema sa sastavljanjem ekipe koja će istrčati na teren Pirote, jer ne može računati samo na Adisa Ćulova zbog žutih kartona, a već duže vrijeme zbog povrede je odsutan 24-godišnji napadač Semir Kapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.