Janjošu se trese stolica u Olimpicu

Nakon poraza od Travnika

Janjošu se trese stolica u Olimpicu

Nakon jučerašnjeg poraza od Travnika u Lukavici (1:2), trese se stolica treneru Olimpica Mehmedu Janjošu.

Olimpic je mnogo polagao u ovu sezonu, te su u klub sa Otoke stigla velika pojačanja, prije svih nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Vladavić, te još nekoliko kvalitetnih pojačanja, kao Bojan Regoje.

Međutim, sam početak prvenstva nikako ne ide onako kako su se to u Olimpicu nadali. Nakon dva odigrana kola umjesto planiranih šest bodova, Vukovi imaju samo dva, a nakon jučerašnjeg poraza od Travnika na svom terenu, vrlo je izvjesno da će Olimpic uskoro morati napustiti trener Mehmed Janjoš.

Olimpic u narednom kolu ima veoma teško gostovanje kod Zrinjskog u Mostaru i teško je očekivati pozitivan rezultat, a nakon toga meča, možda i prije, Olimpic će, najvjerovatnije, dobiti novog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti