Janković: Poraz od Krupe nismo zaslužili

Borac poražen u gradskom derbiju

Janković: Poraz od Krupe nismo zaslužili

Samir Mlaćo

Borac je nastavio sa lošim igrama u drugom dijelu sezone. Banjalučani su nakon poraza od Radnika (0:3), danas na svom terenu dočekali gradskog rivala Krupu (0:1) i upisali novi poraz. 

Imao je Borac svoje šanse, ali nije ih iskoristio. Ni sreća nije bila saveznik Velikanu iz Platonove, pa je trener ovog tima Igor Janković bio razočaran nakon meča.

"Teško je bilo šta reći nakon ovakve utkamice. Uslovi su bili takvi kakvi jesu, obje ekipe su se prilagođavale. Mislim da Borac nije zaslužio da izgubi. Ekipa Krupe, uz dužno poštovanje, osim te greške našeg golmana nisu imali šut na gol. Mislim da su i jedna i druga ekipa željele pobjedu, možda smo mi bili u nekim momentima bliže golu, ali Borac kroz ovaj cijeli period utakmica nema ni sreće. Ne znam šta da kažem, nije jednostavno izgubiti ovakvu utakmicu, razočarano je konstatovao Janković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi