Japanske TV ekipe u Sarajevu zbog Zmajeva i Osima

U cafe Tuborgu večeras će Japanci snimati Švabu

Japanske TV ekipe u Sarajevu zbog Zmajeva i Osima

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će duelom sa Argentinom na legendarnoj Maracani otvoriti Svjetsko prvenstvo.

Širom naše zemlje večeras će se organizovano gledati historijski nastup našeg nacionalnog tima, a tako će biti i u Sarajevu.

Jedno od mjesta gdje će se svim srcem navijati za Zmajeve je i cafe Tuborg, gdje će ovaj veliki meč gledati i Ivica Osim, čovjek koji je uz Papeta, Zmajeve i navijače, sasvim sigurno najzaslužniji za odlazak na Mundijal.

Međutim, u Tuborgu će biti i nekoliko TV ekipa iz Japana, koje su doputovale u naš glavni grad kako bi svojim gledaocima prenijeli dio atmosfere iz Sarajeva, te kako bi vidjeli na kakav način će Osim ispratiti duel BiH i Argentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.