Jaranović: Nadigravat ćemo se u Kaknju
FOTO: Redžep Kadrić

Zvijezda gostuje Rudaru

Jaranović: Nadigravat ćemo se u Kaknju

Zvijezda iz Gradačca će sutra u okviru 11. kola Prve lige FBiH gostovati u Kaknju. 

Izabranici Darka Vojvodića igraju prilično dobro u novoj sezoni i trenutno su šesti na tabeli sa 17 osvojenih bodova, a bodovni zaostatak za vodećim ekipama nastojat će smanjiti pozitivnim rezultatom u duelu sa Rudarom. 

"Sa kvalitetom Rudara smo upoznati i svjesni smo da će biti teška utakmica. Rudar je kvalitetan i neće biti nimalo jednostavno napraviti nešto na njihovom terenu, ali ne idemo sa bijelom zastavicom i, naravno, nadigravat ćemo se. Vjerujem da možemo izvući povoljan rezultat", izjavio je Zvijezdin prvotimac Jasmin Jaranović. 

Tim sa Banja Ilidže u Kaknju neće moći računati na kartoniranog Damjanovića.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi