Jarčevi na Vukove bez napadača

Problemi za Zvonimira Soldu

Jarčevi na Vukove bez napadača

A. Beganović
Teme:

Nedjeljni susret 19. kola Bundeslige između Wolfsburga i Kolna za trenera popularnih Jarčeva, Zvonimira Soldu, mogao bi biti noćna mora jer po svemu sudeći Koln će u ovom duelu igrati bez napadača.

Naime, na jučerašnjem treningu Kolna Soldo nije moga računati na trojicu svojih napadača Podolskog, Novakovića i Ishiakua, a da stvar bude gora listi povrijeđenih pridružio se i Sebastian Freis.

"Nadam se da Freis nije ozbiljnije povrijeđen i da ću barem po poluvrijeme moći računati na Novakovića i Podolskog", rekao je Soldo za Bild, ali njemački reprezentativac ubrzo ga je demantirao.

"Nisam baš siguran da ću moći igrati", rekao je novinaru Bilda Lucas Podolski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.