Jardim: Arsenal nas neće podcijeniti

Trener Monaca

Jardim: Arsenal nas neće podcijeniti

Jedan od zanimljivijih susreta osmine finala Lige prvaka bit će odigran u Monacu, gdje će istoimeni domaćin u meču protiv Arsenala braniti velikih 3:1 s Emiratesa. 

Trener Leonardo Jardim svjestan je činjenice da je pred njegovim timom težak zadatak, obzirom da u ovoj fazi takmičenja ne postoji slab protivnik. 

"Pristupit ćemo ovoj utakmici kao i svakoj utakmici u Ligi prvaka ove sezone. Nećemo razmišljati o rezultatu, samo o igri. U ovoj fazi takmičenja nema slabe ekipe i mislim da nas Arsenal neće podcijeniti. Mi smo u Londonu odigrali fantastičnu utakmicu", kazao je Jardim, te dodao:

"Iako imamo odličnu prednost, ne uzimamo ništa zdravo za gotovo. Moramo igrati svoju igru, kao u prvoj utakmici."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.