Jardim: Mbappe je naš igrač barem još večeras

Trener Monaca poručio

Jardim: Mbappe je naš igrač barem još večeras

Endin Čaušević

Mladi francuski fudbaler Kylian Mbappe prema svemu sudeći završio je svoju avanturu u Monacu.

Mbappe već nekoliko utakmica nije u konkurenciji za meč zbog toga što se nalazi na izlaznim vratima Monaca. Mladi francuski napadač je odlučio da napusti Monaco i svoju karijeru će gotovo sigurno nastaviti u PSG-u. Njegov odlazak trebao bi biti potvrđen u narednih nekoliko dana.

Ipak, trener kluba iz Kneževine Leonardo Jardim još uvijek ne želi ništa da otkrije što se tiče ovog napadača. Nakon sinoćnje utakmice protiv Marseillea ovaj trener je izjavio da je Mbappe još uvijek igrač Monaca, ali da bi to moglo biti promijenjeno već danas. 

"Mbappe je još uvijek naš fudbaler i zbog toga je večeras bio na klupi. Ali, odlučio sam da mi nije potreban večeras jer smo ubjedljivi bili na terenu. Kylian je još uvijek naš igrač, barem još večeras. Sutra možda to više neće biti tako", rekao je Jardim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti