Jardim: Ozbiljno računam na Mbappea

Trener Monaca vjeruje da će Kylian ostati u Kneževini

Jardim: Ozbiljno računam na Mbappea

D. Rakanović

Trener Monaca Leonardo Jardim izjavio je da računa na Kyliana Mbapea u predstojećoj sezoni. 

Mladi francuski napadač je odličnim partijama prošle sezone zaludio fudbalski svijet. Mnogo klubova je zainteresovano za ovog napadača, a dva kluba koja se izdvajaju su Real Madrid i PSG. Međutim, portugalski stručnjak na klupi šampiona Francuske vjeruje da će Mbappea zadržati još jednu godinu u ekipi iz Kneževine.  

"Kylian mi izgleda veoma mirno, nevjerovatno je kako mirno podnosi sve ovo", rekao je Jardim i dodao: 

"On je mlad i ima veliki potencijal. Tek se pridružio ekipi i mora da ponovo pronađe svoj ritam, ali vidim da se trudi i dobro radi". 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 "Smatram da je Monaco pravi klub za njega u ovom trenutku. Ozbiljno računam na njega u predstojećoj sezoni", naglasio je Jardim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi