Jarni: Ciljevi su jasni, želimo duplu krunu

Radno na Koševu

Jarni: Ciljevi su jasni, želimo duplu krunu

Fudbaleri i stručni štab FK Sarajevo do do nedjelje, 19. januara boravit će u Sarajevu, nakon čega će uslijediti odlazak u stalnu bazu – hercegovački gradić Čitluk. 

Sarajelije će u Hercegovini koplja ukrstiti sa Brotnjom 21. januara, odnosno sa Ljubuškim četiri dana kasnije.

Posljednjeg dana u mjesecu planiran je odlazak u Antaliju, gdje je već za treći februar zakazan meč protiv Metalurga iz Zaporozya. Tri dana kasnije protivnik će biti prvak Južne Koreje Pohang, dok će bordo tim devetog februara igrati protiv beogradskog Partizana.

Protivnik Sarajeva 12. februara će biti Shakhtar Donetsk ili Inter Baku, dok će boravak u Turskoj biti zaključen utakmicom protiv Tereka iz Groznog, 14. februara.

Generalna proba uslijedit će po povratku kući ito u Mostaru protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Potrebno je da popunimo još četiri pozicije u timu. To su desni bočni, ofanzivni i defanzivni vezni. Kadar kojim raspolažemo je kvalitetan, ali ćemo pokušati angažovati nekoliko pojačanja. U kontaktu smo sa Sevillom s ciljem da angažujemo Miroslava Stevanovića. Što se tiče naših mladih igrača, četvorica će na posudbu, a to su Plakalo, Hrelja, Huseinbašić i golman Abdihodžić,“ kazao je sportski direktor Abdulah Ibraković, na koga se nadovezao trener Robert Jarni:

„Narednih dana ću se upoznati sa igračima, analizirao sam tim, ali sve će biti drugačije kada se upoznamo. Cilljevi se znaju, a to su osvajanje titule prvaka i naslov u Kupu BiH.“

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti