Jarni nakon pobjede nad Veležom

Jarni: Navijači su nas nosili do pobjede

FK Sarajevo danas je na svom terenu u okviru 23. kola BHT Premijer lige na svom terenu ugostilo mostarski Velež. 

Bordo tim je slavio rezultatom 2:1, a golove za ekipu sa Koševa postigli su Krste Velkoski i Miloš Stojčev. Nakon utakmice prisutnim medijima na press konferenciji obratio se šef stručnog štaba FK Sarajevo, Robert Jarni.

“Prije svega bih se zahvalio navijačima, danas sam imao osjećaj da nije njih bilo da bi teško došli do pobjede. Mi smo počeli utakmicu kako smo željeli, ali nije bilo tečne igre. Do kraja sezone ima još puno utakmica i moramo ići jednu po jednu. Sa slavljem moramo pričekati i nadam se da ćemo na kraju prvi proći kroz cilj,” rekao je Jarni i dodao:

“U drugom poluvremenu smo igrali tečnije i to je na kraju rezultiralo našom pobjedom,” rekao je Robert Jarni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.