Trener fudbalskog kluba Sarajeva najavio pohod na titulu

Jarni: Uradit ćemo apsolutno sve kako bi bili prvi na kraju

FK Sarajevo danas je počeo sa pripremama za novu sezonu. Tim povodom u svečanom salonu stadiona Asim Ferhatović Hase održana je press konferencija, na kojoj se novinarima obratio trener bordo tima Robert Jarni. 

Jarni je istakao kako će narednih šest, ili sedam dana iskoristiti da upozna ekipu. 

"Od potpisa ugovora je prošlo mjesec dana. Bio sam u kontaktu sa gospodinom Ibrakovićem i dobio sam uvid u igrački kadar. Mislim da ćemo se tek upoznati u narednih šest, ili sedam dana. Jedna je stvar kada sve dobijete na papiru, a druga kada sami vidite sve," rekao je Jarni. 

Jarni je naglasio kako ambicije kluba sa Koševa na predstavljaju pritisak nego motivaciju, te da će uraditi sve kako bi na kraju bili prvi na tabeli. 

"Mi ćemo napraviti sve da mi budemo prvi koji će presjeći šampionsku vrpcu. Mi jako dobro znamo šta je Sarajevo i šta znači biti dio kluba. Mi ćemo napraviti sve, ali apsolutno sve da budemo prvi na kraju sezone," rekao je Jarni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije