Sarajevo sutra igra prvu utakmicu polufinala Kupa BiH

Jarni: Uradit ćemo sve kako bi izborili plasman u finale

FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine dočekati mostarski Zrinjski. 

Danas je u prostorijama kluba iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio šef stručnog štaba FK Sarajevo, Robert Jarni i defanzivac bordo tima, Ivan Tatomirović. 

"Mislim da smo dobili jednog jako teškog protivnika, protivnika koji zna i voli igrati. Igrali smo sa njima na pripremama, ali ovo će biti potpuno druga utakmica. Uradit ćemo sve da se plasiramo u finale. U Banja Luci nisam bio zadovoljan zalaganjem pojedinih igrača, ali to sam sa njima riješio između četiri zida," rekao je Jarni i dodao: 

"Zrinjski je tehnički jako potkovana ekipa. Ekipa koja voli igrati i želi igrati. Ja sam gledao njihov susret u Lukavici i u potpunosti sam upoznat sa njihovim kvalitetima," rekao je Jarni. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Defanzivac Sarajeva Ivan Tatomirović je istakao kako su igrači svjesni važnosti utakmice sa Zrinjskim. 

"Idemo iz utakmice u utakmicu. Znamo šta predstavlja Kup i znamo koliko dugo tu nismo bili. Ova utakmica nam je jako bitna i mi i sutra idemo na pobjedu," rekao je Tatomirović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.