Jarni: Za mene je Sarajevo motiv i izazov

Novi šef stručnog štaba FK Sarajevo

Jarni: Za mene je Sarajevo motiv i izazov

Na press-konferenciji koja je održana u klupskim prostorijama FK Sarajevo i zvanično je potvrđeno da je bivši reprezentativac Hrvatske Robert Jarni novi šef stručnog štaba tima sa Koševa.

Tokom jučerašnjeg dana Jarni je u izjavi za naš portal kazao kako postoji mogućnost da se saradnja uspostavi, a nešto kasnije je ona i dogovorena da bi danas Jarni i zvanično bio predstavljen kao novi trener Sarajeva u klupskim prostorijama u Titovoj.

"Zahvalio bi se Upravnom odbrou FK Sarajevo na ukazanom povjerenju. Dogovorili smo se za deset minuta, a ugovor sam potpisao na godinu i pol. Ono što sam ja prepoznao jeste da je klub napravio značajan iskorak, u odnosu na ostale u regionu. U posljednje vrijeme izgubio se i nestao rad sam mladima, a Sarajevo radi upravo na tom polju, pa će od prvog mjeseca naredne godine sa radomrkrenuti Akademija FK Sarajevo", kazao je Jarni, te dodao:

"Između Sarajeva i Hajduka nema razlike, uvijek se traže titule i pehari, i napraviti ćemo sve da ih donesmeo. Sarajevo je za mene veliki motiv i izazov".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti