Jasmin Fejzić drugi najbolji igrač mjeseca februara u Cvajti

Izbor navijača

Jasmin Fejzić drugi najbolji igrač mjeseca februara u Cvajti

U izboru navijača koji su glasali na internet portalu Liga2-online.de, bh. golman Jasmin Fejzić koji brani za Aalen drugi je najbolji igrač mjeseca februara u njemačkoj Cvajti. 

Najbolji igrač mjeseca fabruara u istoj anketi je Alban Meha iz Paderborna, dok je treći Dirk Orlishausen iz Karlsruhera.

Slijede potom Manuel Riemannovoj (SV Sandhausen), Jakub Sylvestr (Erzgebirge Aue), Florian Hart Heart (SC Paderborn) i Daniel Haas (Union Berlin).

Fejzić je u anketi osvojio trećinu od ukupnih glasova. Aalen se nalazi sa 12. mjestu Cvajte sa 31 bodom.

„Bosanskohercegovački golman zaslužan je za bodove koje je osvojio Aalen, posebno za tri boda izvojevana na gostovanju kod K'lauterna,“ piše između ostalog u tekstu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.