Jasmin Fejzić poklonio rukavice mladom Brazilcu

Nakon uspješno izvedenog penala

Jasmin Fejzić poklonio rukavice mladom Brazilcu

Dok su reprezentativci Bosne i Hercegovine šutirali penale na današnjem treningu sa strane ih je posmatrao 13-godišnji dječak, Brazilac Marcos Alexander.

I dok su ga Zmajevi zvali da se oproba u izvođenu penala, dječak se postidio i isprva nije shvatao šta fudbalski reprezentativci žele od njega.

"Imao sam malo treme. Ipak, znao sam gdje ću šutirati. Bilo mi je drago kada sam pogodio donji lijevi ugao golmanovog gola. Još draži mi je bio aplauz prisutnih, pogotovo kad sam vidio da mi aplaudira i Miralem Pjanić, fudbaler Rome",rekao je mladi Brazilac. 

Nakon što je sjajnim udarcem matirao Jasmina Fejzića, čuvar mreže BiH odlučio je Marcosu darovati svoje rukavice. 

"Skinuo je svoje rukavice i rekao da su sada moje. Svi su me zvali majstorom. Bilo je nevjerovatno. Ja sam već poklonio dres Santosa, čovjeku iz medicinskog tima BiH, koji je odlična osoba. Sada je bio red na meni dabijem poklon", kazao je Marcos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.