Jasmin Fejzić produžio vjernost Aalenu

Do ljeta 2016. godine

Jasmin Fejzić produžio vjernost Aalenu

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Jasmin Fejzić produžio je ugovor sa njemačkim drugoligašem Aalenom do juna 2016. godine. 

Fejzićev ugovor isticao je narednog ljeta, ali je rezervni golman Zmajeva odlučio produžiti vjernost na još dvije godine iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda.

„Veoma smo zadovoljni što je Fejzić odlučio ostati sa nama uprkos brojnim ponudama koje je imao,“ rekao je član Uprave Carl Ferdinand Meidert, na koga se nadovezao trener Stefan Ruthenbeck kazavši da je ovo je prvi važan korak u planiranju naredne sezone.

Jasmin Fejzić u Aalen je dospio iz Furtha 2012. godine, od kada je 41 put stajao na golu njemačkog drugoligaša. U međuvremenu je postao i reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.