Jasmin Mešanović sutra potpisuje za Osijek

Jasmin Mešanović sutra potpisuje za Osijek

Dino Kurbegović

Najbolji igrač zeničkog Čelika u prošloj sezoni i jedan od najtalentovanijih napadača u našoj zemlji, 22-godišnji Jasmin Mešanović sutra će potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. 

Ovu vijest za naš portal je potvrdio i menadžer pomenutog igrača Admir Husarić.

"Istina je da će Mešanović potpisati za Osijek, ali tek sutra. Mnogi su već objavili vijest da je završen transfer, međutim to nije istina, Jasmin je trenutno na ljekarskom pregledu i sutra će potpisati jednogodišnji amaterski ugovor s Osijekom. Nažalost Osijek ne može platiti naknadu Slobodi i Čeliku, tako da ćemo morati potpisati amaterski ugovor. Osijek je klub u kojem su mnogi igrači iz naše države ostavili snažan utisak poput Almira Turkovića i Bakira Beširevića. Mi smo imali otvorenu ponudu Vojvodine, ali budući da su njima zabranjeni transferi nismo mogli čekati da se to pitanje riješi. Mislim da će Mešanović nastaviti s dobrim igrama i postizanjem golova i u Osijeku koji je odlična sredina za dalji razvoj nogometaša", kazao je Husarić.

Jasmin Mešanović mladi reprezentativac naše zemlje u Čeliku je proveo dvije sezone u kojima je u 54 utakmice postigao 27 golova. Prošle sezone je u 33 utakmice zabio 15 pogodaka, te je proglašen za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.