Javi Martinez napustio trening Španije

Zbog problema sa koljenom

Javi Martinez napustio trening Španije

Vezni fudbaler minhenskog Bayerna i španske rerpezentacije Javi Martinez morao je napustiti trening aktuelnih svjetskih i evropskih prvaka pred prijateljski susret protiv Ekvatorijalne Gvineje.

Nakon jednog sudara sa Barcelonin Pedrom fudbaler aktuelnog rvaka Evrope dobio je jedan udarac u lijevo koljeno sa kojim je i ranije imao problema, te je u pratnji medicinskog tima Crvene furije otpraćen u svlačionicu. 

Prema informacijama koje stižu iz španski i njemačkih medija veznjak Bavarca neće moći nastupiti u pomenutom prijateljskom duelu, iako je prekid treninga za njega bio tek jedna vrsta predostrožnosti. 

Od kako je u ljeto 2012. godine stigao u redove Bayerna za 40 miliona eura, Martinez je u konstantnim problemima sa povredama. Ipak, za nadati se da ovaj udarac u lijevo koljeno neće prouzrokovati veće probleme veznjaku španske selekcije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.