Javier Aguirre preuzima Zaragozu

Javier Aguirre preuzima Zaragozu

Adnan Beganović

Trenutno posljednjeplasirana momčad Primere, Zaragoza, otpustila je trenera Josea Aurelija Gaya, a njega će naslijediti nekadašnji meksikanski selektor Javier Aguirre.

Čelni ljudi Zaragoze zbog jako loših rezultata u prvenstvu i kupu odlučili su se zahvaliti na saradnji Joseu Aureliju Gayu.

Gay je na klupu Zaragoze došao krajem prošle godine, nakon odlaska Torala, te je spasio ovu momčad od ispadanja, a sada će isti će zadatak imati i nekadašnji meksikanski selektor.

"Zaragoza je postigla dogovor s Aguirreom, a posao bi trebao biti okončan do kraja dana", navodi se u Zaragozinom saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti