Javnost želi TV prenose Premijer lige BiH
Da li će domaći proizvod ikada imati prioritet nad stranim?

Mediji moraju podržati domaći sport

Javnost želi TV prenose Premijer lige BiH

U do sada najpopularnijoj anketi na našem portalu, više od 75% ispitanika izjasnilo se da bi gledalo TV prenose utakmica fudbalske Premijer lige BiH. Preko 1.600 ljubitelja fudbala koji čitaju SportSport.ba nada se da će u skoroj budućnosti imati priliku da gleda svoje domaće ljubimce na malim ekranima.

Forumaši SportSport.ba na ovu temu ispisali su 20 stranica na ovu temu, a velika većina slaže se u jednom – TV prenosi utakmica podigli bi kvalitet i regularnost lige, stvorili nove, domaće fudbalske zvijezde i omogućili kakav-takav profit klubovima koji bi na kraju bio reinvestiran u korist najpopularnijeg sporta u BiH.

Ukoliko i Vi želite dati svoj komentar na ovu temu, registrujte se na naš forum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije