Jazvin: Goražde neće ispasti

Veležovac se snašao u gradu na Drini

Jazvin: Goražde neće ispasti

Armin Jazvin je uporkos dobrim igrama u dresu Veleža u prošloj sezoni, u ovoj tekućoj bio u nemilosti struke što ga je nagnalo da razmisli o promjeni sredine.

Iako su postojale određene opcije za odlazak u inostranstvo, Jazvin je u posljednji čas dospio u tim Goražda. Trenutno su na dnu 1. lige FBiH, ali Goraždani su već uhvatili rezulztatski priključak a obzirom na podatak da je tokom zimske stanke znatno ojačana i Uprava kluba, za očekivati je da Goražde ipak sačuva status prvoligaša.

"Zadovoljan sam mnogim stvarima ovdje u Goraždu. Na čelu kluba su sposobni ljudi kojima je želja sačuvati status prvoligaša, u što i ja iskreno vjerujem. Imamo kvalitetan tim i prava je šteta što svi ovi momci nisu bili tu i jesenas, jer da jesu sigurno danas ne bismo bili u nezavidnoj situaciji", kaže Jazvin.

Goražde je u prošlom kolu neplanirano ostalo bez punog bodovnog plijena. Do boda su u ovom gradiću došli nogometaši bihaćkog Jedinstva. Naredno kolo donosi gostovanje u Gračanici kod Bratstva.

"Bez obzira na neplanirani remi, mi i dalje vjerujemo u opstanak. Do kraja ima još jedanest utakmica što je dovoljno da se nešto napravi, posebno kada se u obzir uzme da od spasonosne zone zaostajemo pet bodova uz utakmicu manje. Vjerujem da možemo iznenaditi Bratstvo u narednom kolu", dodao je Jazvin.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.