Jazvin karijeru nastavlja na Islandu
Jazvin je nosio i dres Čelika, ali se nije dugo zadržao na Bilinom polju

Potpisao ugovor na godinu dana

Jazvin karijeru nastavlja na Islandu

D. Kurbegović

Bivši nogometaš Čapljine, Zrinjskog, Čelika, Tuzla Citiya i Zvijezde, 26-godišnji Salko Jazvin pronašao je novi klub.

Ovaj krilni nogometaš povezivao se s češkim trećeligašem Znojmo, gdje je istina boravio pet dana na treninzima, međutim za razliku od tamošnjih medija koji su istakli da nije prošao probni rad, on kaže da je  došla bolja ponuda koju je odlučio prihvatiti. 

"Istina je da sam bio u Znojmu, gdje sam trebao ostati, međutim nakon pet dana stigla mi je bolja ponuda od mog menadžera Saše Ćuka, koji mi je završio klub na Islandu. Riječ je o ekipi UMF Leiknir, koja se takmiči u drugom po jačini takmičenju u toj državi. Potpisao sam ugovor na jednu godinu i sada čekam radnu dozvolu da se riješi, odnosno sportsku vizu. Nadam se da ću se dobro snaći na Islandu, te da ću imati dobru sezonu u novom klubu", kazao je za naš portal Jazvin.

Ovaj nogometaš u prvom dijelu sezone nastupao je za Zvijezdu iz Gradačca, za koju je nastupio 14 puta, uz učinak od dva gola i tri asistencije.

Svakako svoje najbolje dane u dosadašnjoj karijeri proveo je u Čapljini, gdje je upisao 71 nastup uz učinak od 34 gola i 13 asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi