Je li došlo vrijeme za Dierov veliki transfer?

Želi ga Manchester United

Je li došlo vrijeme za Dierov veliki transfer?

Defanzivac Tottenhama Eric Dier mogao bi tokom ljetnog prelaznog roka napustiti ovaj klub.

Za njegove usluge dugo vremena interesuje se ekipa Manchster Uniteda, a engleski The Sun donosi informaciju da su Crveni đavoli spremili 35 miliona funti kako bi u ljetnom prelaznom roku angažovali ovog fudbalera.

United se i tokom januara mjeseca raspitivao za Diera, ali tada nisu uspjeli nagovoriti Tottenham da ga proda. Jose Mourinho je već dugo vremena u potrazi za pravim defanzivcem, ali za sada nije uspio da napravi pravi posao,

Dier ima samo 23 godine, a u Tottenham je stigao iz Sporting Lisabona. Prirodna pozicija mu je zadnji vezni, ali nerijetko igra i na štoperu ili poziciji lijevog beka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi