Je li Monaco oštećen za penal u ovoj situaciji?
Foto: epa.eu

Kondogbia u sendviču

Je li Monaco oštećen za penal u ovoj situaciji?

Fudbaleri Juventusa uspjeli su odbraniti prednost od jednog gola iz prvog susreta četvrtfinala Lige šampiona u revanšu na gostovanju kod Monaca. 

Ipak, jedna situacija svakako je obilježila susret koji se igrao na stadionu u Kneževini koji je dugo vremena bio poprište utakmice Superkupa Evrope.

U 38. minuti fudbaler Monaca Geoffrey Kondogbia se našao u sendviču između dvojice fudbalera torinske Stare dame nakon čega je pao u kaznenom prostoru gostiju, ali se pištaljka glavnog arbitra nije oglasila u ovoj situaciji.

Procijenite sami da li je bilo elemenata za najstrožiju kaznu u korist Monaca?


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.