Je li ovo plava garnitura dresova za Zmajeve?

Zvanične potvrde iz Adidas nema

Je li ovo plava garnitura dresova za Zmajeve?

Već se proteklih nekoliko danas špekulisalo kako je N/FSBiH potpisao zvanični partnerski ugovor sa Adidasom, prema kojem će opremu ovog velikog njemačkog sportskog brenda u narednom periodu nositi sve fudbalske selekcije naše zemlje.

Svoju prvu utakmicu u novim dresovima Zmajevi će odigrati 3. juna u Chicagu protiv Meksika, a dres čiji izgled još uvijek nije poznat u prodaju će biti pušten dva dana ranije.

Ipak, na društvenim mrežama već su se pojavile određene varijacije slika i izgleda novih dresova, ali službene potvrde o tome das u to zaista dresovima u kojima će se na Mundijalu predstaviti izabranici Safeta Sušića, iz Adidasa još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.