Jedan klub iz Italije je žarko želio dovesti Tottija

Milan svim silama pokušavao

Jedan klub iz Italije je žarko želio dovesti Tottija

E. Čaušević

Kapiten Rome, Francesco Totti, danas slavio svoj 40. rođendan, a ovaj događaj je u centru pažnje italijanskih medija.

Totti je dobio čestitke od kolega širom svijeta, a jedna od nazanimljivijih stigla je od generalnog direktora Milana, Adriana Gallianija. Naime, on je otkrio da je Totti prije desetak godina bio na meti Rossonera.

"Želim ti sretan rođendan dragi Francesco. Čestitam ti na zaista zavidnoj karijeri, još više što je ona u jednom dresu. Znaš da smo te pokušali dovesti u Milan i svjestan si koliko smo puta to željeli ostvariti. Ipak, poštujem tvoju odluku, ali mi je žao što nisam uspio da te nagovorim da zaigraš za Milan", rekao je Galliani.

Poznato je da je Francesco Totti prije 13 godina imao bogatu ponudu iz Real Madrida, ali u posljednjem trenutku je odlučio ostati u Romi. Ipak, sada je jasno da su i drugi italijanski klubovi željeli Tottija, ali Roma je uvijek bila jedini izbor za njega.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi