Jedan meč dovoljan da bude najkreativniji igrač Eura

Impresivan učinak Clynea

Jedan meč dovoljan da bude najkreativniji igrač Eura

D. Vejo

Englezi koji su važili za jednog od potencijalnih osvajača Eura, nisu opravdali očekivanja. Poraženi su u već u osmini finala i to od Islanda, selekcije koja se pokzala kao jedno od prijatnih iznenađenja na takmičenju.

Sva velika imena otišla su u zaborav nakon ispadanja. Međutim, ima i onih koji se mogu pohvaliti učinkom. Naime, riječ je o Nathanielu Clyneu.

Englez koji je igrač zadnje linije proglašen je za najkreativnijeg igrača Eura. Vjerovali ili ne u jednoj utakmici koju je odigrao, čak je sedam puta stvorio izglednu priliku za postizanje pogotka.

Igrao je na meču protiv Slovačke, koji je završen remijem (0:0).
 

Podsjetimo, Clyne igra za Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi