Jedino Zlatan zna igrati

Mourinho optužio svoje igrače

Jedino Zlatan zna igrati

Eldar Ganibegović

Trener Intera, Jose Mourinho, bio je bijesan nakon poraza i loše igre njegovih igrača u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka protiv Werdera. Inter je tu utakmi cu izgubio 2:1, a Mourinho je rekao da su njegovi igrači igrali kao neki trećeligaš.

"Ovako Inter ne smije igrati. Ovo je ipak Liga prvaka, a ne neki pripremni turnir. Moji igrači su se ponašali nonšalantno i ima onih koji uopšte ne zaslužuju dres Intera. Ovakva igra je sramotna", kazao je Mourinho.

Ipak, portugalski stručnjak, izdvaja samo jednog igrača.

"Ovdje jedino Zlatan Ibrahimović zna igrati. Svi ostali su ispod nule odigrali. Sa ovakvom igrom u narednom krugu zaslužujemo najtežeg protivnika", ogorčen je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.