Jedinstvo deklasiralo Radlje iz Slovenije

Prva pripremna utakmica Bišćana

Jedinstvo deklasiralo Radlje iz Slovenije

E. Škorić

Nogometaši Jedinstva danas su u prvoj kontrolnoj utakmici savladali ekipu Radlje iz Slovenije rezultatom 4:0.

Strijelci za Jedinstvo bili su Čizmić, Ahmetović, Poturović i Nuspahić. Mogli su crveno - bijeli i do petog pogodka, ali golman ekipe iz Slovenije obranio je udarac Sejdića s bijele tačke.

Senad Smajić, šef struke Jedinstva u ovoj utakmici dao je priliku svim igračima i  nakon utakmice bio je veoma zadovoljan viđenim na terenu.

"Odlično smo otvorili utakmicu i rezultat je mogao biti mnogo veći da smo realizirali sve svoje prilike. Mogu biti veoma zadovoljan današnjom igrom, ali ima još nedostataka, koje ćemo ispraviti do početak prvenstva", istakao je Smajić za službenu stranicu kluba.

Jedinstvo je nastupilo u sastavu: Harbaš, Kovačević, Kečanović, Čizmić, Mešić, Gomis, Brčakalić, Slomić, Abdić, Selmanović. Predstavnik kluba, Bahrudin Hadžić u pregovorima je oko odigravanja ostalih kontrolnih utakmica, a za sada, dogovorena je protiv ekipe Medulina.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.