Jedinstvo do zlata vrijednog boda u Visokom

Prva liga FBiH

Jedinstvo do zlata vrijednog boda u Visokom

S. Grebović

Nogometaši Jedinstva u okviru 25. kola prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na stadionu Luke u Visokom osvojili su zlata vrijedan bod u borbi za opstanak u Federalnoj ligi.

Na drugom uzastopnom gostovanju, nakon SAŠK-a i poraza 1:3, crveno - bijeli su u Visokom odigrali neriješeno 1:1.  

Bosna je povela preko Čabaravdića u 26. minuti susreta, a bod Jedinstvu donio je Admir Mirvić u 61.minuti. Ova utakmica izabranicima Branisalava Pekeza bila je jedna od najvažnijih u borbi za opstanak  u prvoj ligi Federacije BiH. 

U narednom kolu, koje je na rasporedu za vikend, u Bihać dolazi ekipa Viteza, direktni konkurent  crveno – bijelim u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.