Jedinstvo dočekuje Olimpik
Foto: A. Bobić

Derbi 1. lige F BiH

Jedinstvo dočekuje Olimpik

S. Grebović

Danas se na stadionu Pod Borićima u Bihaću igra derbi 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Ovo je ujedno i derbi čitavog prvenstva, jer drugoplasirano Jedinstvo dočekuje ekipu Olimpika iz Sarajeva, novog Premijerligaša.

Iako, su nogometaši Jedinstva izgubili svaku šansu za ulazak u najjaču ligu Bosne i Hercegovine ovaj susret neće umanjiti draž derbija, a igrat će se za prestiž.

"Jedinstvo u ovom susretu ulazi kompletno, sa izuzetkom mladog Veladžića koji je povrijeđen.",  istakao je Irfan Demirović, šef stručnog  štaba NK Jedinstvo. " Pokušaćemo odigrati dobru partiju i doći do pobjede.", dodao je on.

Derbi kola između Jedinstva i Olimpika iz Sarajeva igra se danas na stadionu Pod Borićima u Bihaću s početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.